logo-paypoint-sticky

Aplicația PayPoint este aici!

Nu mai pierde timp cu plata facturilor! Descarcă aplicația PayPoint și plătește simplu și rapid.

recomandat de visa 5
Play Video

Plățile tale sunt pe mâini bune!

Te ocupi de plățile lunare ușor, în siguranță și la timp, totul într-o singură aplicație!

Descoperă aplicația care are grijă de plățile tale!

Furnizori parteneri

Simplu, rapid și în siguranță plătești facturile partenerului nostru E.ON. Simplitatea prin scanarea unui cod de pe factură, rapiditatea prin plata cu un singur click, iar siguranța prin utilizarea unor tehnologii de ultimă generație.

Ai abonament sau vrei sa îți reîncarci cartele  partenerului nostru Orange? Prin aplicația PayPoint poți face aceste două lucruri simplu, sigur și rapid. Fiind un partener smart PayPoint soldul următoarei facturi  va  fi preluat automat. Printr-un singur click plătești online sigur și rapid!

Enel este un furnizor de energie și un partener smart PayPoint. Prin aplicația PayPoint poți achita facturile ENEL scanând  codul de bare sau  salvând identificatorii unici. Fiind un partener smart  PayPoint soldul următoarei facturi  va fi preluat automat. Printr-un singur click factura Enel o platesti rapid!

Ai abonament sau vrei sa îți reîncarci cartele partenerului nostru Vodafone? Prin aplicația PayPoint poți face aceste doua lucruri simplu, sigur și rapid. Fiind un partener smart  PayPoint soldul următoarei facturi  va  fi preluat automat. Printr-un singur click plătești la Vodafone rapid!

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, prin aplicația PayPoint poți achita facturile partenerului nostru Digi  scanând codul de bare sau salvând identificatorii unici. Printr-un singur click factura Digi o platesti rapid!

Nu este nimic mai simplu decât reîncarcarea cartelei partenerului nostru Telekom prin aplicația PayPoint. Poți reîncarca cartela Telekom oriunde, oricand doar cu un singur click!

Prin aplicația PayPoint economisești timp plătind facturile partenerului nostru Engie. Fiind un partener smart  PayPoint soldul următoarei facturi  va  fi preluat automat. Printr-un singur click factura Engie o platesti rapid!

Deții o cartelă a partenerului nostru Lycamobile?  Poți reîncărca cartela prin aplicația PayPoint. Simplu, sigur și rapid cartela o reîncarci doar cu un click!

Alăturarea partenerului nostru Focus Sat în aplicația PayPoint a fost bine-venită! Prin aplicația PayPoint îți poți achita abonamentul sau reîncarca cartela partenerilor noștri de la Focus Sat.

Cartelă preplatită de la partenerul nostru Nobel?Nicio problemă, acest serviciu poate fi achiziționat prin aplicația PayPoint. Simplu, sigur și rapid serviciul îl achiziționezi  doar cu un click!

* Pentru a descoperi toți furnizorii parteneri descarcă aplicația PayPoint!

Bine de știut

Ce mai trebuie să știi despre aplicația PayPoint

Cu PayPoint plătești rapid și în siguranță facturi la utilități (gaze, electricitate, apa, cablu, internet și multe altele). Mai mult, poți să-ți reîncarci cartela telefonică, să-ți plătești ratele lunare sau să-ți alimentezi conturi folosite pentru plăți online!

Cu aplicația PayPoint iți gestionezi plățile lunare într-un singur loc, simplu, rapid și eficient. Spune adio vremurilor în care trebuia să accesezi site-ul fiecărui furnizor în parte, sa intri în cont, să adaugi datele de plată și să plătești. Cu PayPoint îți faci plățile în siguranță, totul de pe telefonul tău și 100% gratuit!

Îți oferim diverse metode pentru configurarea și plata facturilor, astfel încât să-ți poți plăti utilitățile cat mai simplu și rapid. În funcție de furnizorul selectat, poți scana codul de bare al facturilor, adăuga codul de client sau chiar încărca în aplicație factura în format PDF primită pe email de la furnizorul tău.

Aplicația PayPoint și folosirea ei în întregime este 100% gratuită. Nu există niciun cost sau comision ascuns, nicio limită pe numărul de furnizori, facturi sau operațiuni efectuate.

featured

Descarcă și folosește gratuit  aplicația PayPoint acum!

Nu mai pierde timp cu plata facturilor.
Descarcă aplicația PayPoint și plătește simplu și rapid.​

Google Play App Store

Fii la curent cu ultimele noutăți!

Abonează-te la newsletter și fii printre primii care află ultimele noutăți si funcționalități adăugate în aplicația PayPoint