logo-paypoint-sticky

Aplicația PayPoint este aici!

Nu mai pierde timp cu plata facturilor! Descarcă aplicația PayPoint și plătește simplu și rapid.

recomandat de visa 5
Play Video

Plățile tale sunt pe mâini bune!

Te ocupi de plățile lunare ușor, în siguranță și la timp, totul într-o singură aplicație!

Descoperă aplicația care are grijă de plățile tale!

Bine de știut

Ce mai trebuie să știi despre aplicația PayPoint

Cu PayPoint plătești rapid și în siguranță facturi la utilități (gaze, electricitate, apa, cablu, internet și multe altele). Mai mult, poți să-ți reîncarci cartela telefonică, să-ți plătești ratele lunare sau să-ți alimentezi conturi folosite pentru plăți online!

Cu aplicația PayPoint iți gestionezi plățile lunare într-un singur loc, simplu, rapid și eficient. Spune adio vremurilor în care trebuia să accesezi site-ul fiecărui furnizor în parte, sa intri în cont, să adaugi datele de plată și să plătești. Cu PayPoint îți faci plățile în siguranță, totul de pe telefonul tău și 100% gratuit!

Îți oferim diverse metode pentru configurarea și plata facturilor, astfel încât să-ți poți plăti utilitățile cat mai simplu și rapid. În funcție de furnizorul selectat, poți scana codul de bare al facturilor, adăuga codul de client sau chiar încărca în aplicație factura în format PDF primită pe email de la furnizorul tău.

Aplicația PayPoint și folosirea ei în întregime este 100% gratuită. Nu există niciun cost sau comision ascuns, nicio limită pe numărul de furnizori, facturi sau operațiuni efectuate.

featured

Descarcă și folosește gratuit  aplicația PayPoint acum!

Nu mai pierde timp cu plata facturilor.
Descarcă aplicația PayPoint și plătește simplu și rapid.​

Google Play App Store

Fii la curent cu ultimele noutăți!

Abonează-te la newsletter și fii printre primii care află ultimele noutăți si funcționalități adăugate în aplicația PayPoint